Ingredientai
- Mungo pupelės 90 g sausų, išmirkytų pernakt
- Špinatai 100 g šviežių, smulkiai supjaustytų
- Šalotinis svogūnas 2 vnt. vidutiniai
- Kokosų aliejus 1 valg. š.
- Kefyras 200 ml arba skystesnio natūralaus jogurto (graikiškas jogurtas kiek per tirštas, nebent ruoštumėte užtepėlę)
- Druska 1 žiupsnelis
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Mungo pupeles palikite išmirkti pernakt.
2. Įkaitinkite keptuvėje kokosų aliejų. Suberkite smulkiai supjaustytus šalotinius svogūnėlius ir pakepinkite, kol šie taps permatomi. Dėkite mungo pupeles ir kepinkite dar keletą minučių, tuomet sudėkite smulkintus špinatų lapelius ir kepinkite maišydami, kol šie suvys. Pasūdykite pagal skonį.
3. Patiekite šiltą negiliuose dubenėliuose. Užpilkite kefyro arba jogurto ir dosniai apibarstykite paprika.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos