Ingredientai
- Bulvės 4 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Agurkai 2 vnt. raugintų arba marinuotų
- Konservuoti žirneliai: 100 g
- Mėsa 100 g virtos - mėgstamos
- Svogūnai 1 vnt. nedidelio
- Majonezas 4 valg. š. galite maišyti perpus su grietine ar jogurtu
- Krienai 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
- Bulves, morkas ir kiaušinius išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite.
- Visus produktus supjaustykite kubeliais ir suberkite į dubenį.
- Majonezą (ir grietinę ar jogurtą) atskirame indelyje sumaišykite su krienais. Tada užkrėskite ant smulkintų produktų, pagardinkite pipirais, pagal skonį pasūdykite. Jei rauginti agurkai nepakankamai rūgštūs, galite įpilti šiek tiek citrinų sulčių.
- Mišrainę gerai išmaišykite, papuoškite raudonaisiais ikrais, žalumynais ir tiekite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita