Ingredientai
- Kokosų drožlės 300 g
- Sutirštintas pienas 270 g saldaus
- Miltelinis cukrus 100 g
- Juodasis šokoladas 300 g
Kaip gaminti
- Plokščią padėklą ar kitokį indą išklokite kepimo popieriumi.
- Dubenyje sumaišykite kokoso drožles, saldintą sutirštintą pieną ir miltelinį cukrų.
- Masė turi būti lipni ir drėgna. Drėgnais delnais suformuokite pailgus maždaug 5–7 cm ilgio ritinėlius (batonėlius).
- Sudėkite ant padėklo ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite 1 valandą, kol ritinėliai taps pakankamai tvirti.
- Šokoladą sulaužykite gabalėliais, suberkite į dubenį ir ištirpinkite ant „garų vonelės“.
- Iš šaldytuvo išimtus kokosinius ritinėlius įmerkite į šokoladą taip, kad visas pasidengtų šokoladu.
- Perkelkite atgal ant kepimo popieriaus ir vėl laikykite šaldytuve apie 30 minučių, kol sustings.