Ingredientai
- Lavašas 1 vnt.
- Druska 1 arbat. š.
- Rozmarinai 2 valg. š. džiovinti
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
Kaip gaminti
- Lavašą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Aptepkite lašeliu aliejaus.
- Kiekvieną gabalėlį pabarstykite druska (svarbu nepersistengti:) jos turi būti labai labai nedaug) ir smulkiais rozmarinais.
- Dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol gražiai paruduos. Valgykite atvėsusius.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Ievos receptai“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita