Ingredientai
- Grybai 1 st. virtų voveraičių
- Salierai 1 vnt. lapkotis
- Džiovinti pomidorai 10 vnt. saulėje
- Morkos 1 vnt. didesnė
- Sūris 1 sauja tarkuoto, brandinto
- Aliejus 1 st. trečdalis
- Česnakai 2 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Riešutai 1 sauja maltų - pagal skonį
Kaip gaminti
- Smulkintas voveraites, saulėje džiovintus pomidorus, saliero lapkotį, nuluptus česnakus ir tarkuotą morką iki vientisumo su aliejumi sutrinkite elektriniu plakikliu.
- Įmaišykite maltus skrudintus riešutus ir parmezaną, viską pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita