Ingredientai
- Želatina 1 arbat. š. lapelis
- Miltelinis cukrus 120 g 60 - šerbetui ir 60- aviečių padažui, „Dansukker“
- Vanduo 75 ml
- Vynas 200 ml putojančio
- Avietės 50 ml šaldytos - aviečių padažui
- Šokoladas 50 g baltasis - aviečių padažui
Kaip gaminti
- Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį.
- Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės.
- Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį.
- Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius.
- Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą ar pagaliuką. Įdėkite į šaldiklį.
- Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti.
- Avietes sumaišykite su cukraus milteliais.
- Nuspauskite per tankų sietelį.
- Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita