Ingredientai
- Bulvės 4 vnt.
- Morkos 4 vnt.
- Cukinijos 1 vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Krakmolas 2 valg. š.
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Visas daržoves sutarkuokite ir sudėję į audinį nuspauskite jų sultis. Į daržovių tarkius įmuškite kiaušinius, įdėkite krakmolo, paskaninkite žiupsneliu druskos, išmaišykite ir dėkite į keptuvę kepti.
2. Šiuos blynus galima kepti kaip keletą didelių per visą keptuvę ar kaip nedidelius blynelius. Jeigu norisi, juos galima kepti net vaflių keptuvėje. Keptuvėje pakaks kepti po 4 minutes iš kiekvienos pusės ant nedidelės kaitros ar kol blynai gražiai paruduos.
Į šiuos blynus galite įdėti ir kitokių mėgstamų daržovių. Blynus dar labiau paskaninsite grietinės ir sezoninių žalumynų padažu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei