Ingredientai
- Šokoladiniai meduoliai: 400 g
- Rududu: 200 g
- Bananai 2 vnt.
- Maskarponės sūris 125 g
- Grietinėlė 100 ml 35 proc. riebumo
- Cukrus 3 valg. š.
- Želatina 1 arbat. š.
- Migdolai 1 sauja drožlių - papuošimui
- Kakava 1 st. papuošimui
Kaip gaminti
- Meduolius sutrinkite blenderiu iki miltinės masės ir sumaišykite su rududu.
- Kai viskas gerai sukibę ir susimaišę, dėkite į tortinę nuimamu dugnu (recepto autorė naudojo 18cm skersmens) ir suformuokite pagrindą.
- Bananus supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant torto pagrindo.
- Grietinėlę išplakite iki standžių putų.
- Sudėkite cukrų ir maskarponės sūrį, išmaišykite.
- Želatiną ištirpdykite su šlakeliu šilto vandens, o tada įmaišykite į kremo masę.
- Kai baigta, dėkite viską ant bananų ir suformuokite viršų, pabarstykite migdolų drožlėmis.
- Dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
- Prieš patiekdami ant stalo, pabarstykite kakava.
Receptas iš tinklaraščio IEVOS RECEPTAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Ievos receptai“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita