Ingredientai
- Miltai 1 puodelis 1/2 -kokosų, tinka ir migdolų ar anakardžių
- Kava 1 valg. š. tirpios
- Druska 1 arbat. š. 1/4 jūros
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
- Cukrus 2 arbat. š. Kokosų žiedų cukrus (galima naudoti ir bet kurį kitą saldiklį)
- Sviestas 1 puodelis 1/4 migdolų
- Pienas 1 puodelis 1 - 1,5 augalinio
Kaip gaminti
- Pailgą indą išklokite kepimo popieriumi.
- Giliame dubenyje sumaišykite kokosų miltus, kakavą, kavą, jūros druską, vanilės ekstraktą.
- Sudėkite migdolų sviestą ir labai gerai išmaišykite.
- Dabar atsargiai pilkite (geriausia po 1 šaukštą) augalinį pieną ir maišykite, kol galėsite tešlą formuoti rankomis.
- Iš gautos masės formuokite apvalius sausainėlius ir dėkite ant kepimo popierumi iškloto indo. Sausainėlius galite pabarstyti kakavos milteliais ar cukrumi ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai.