Ingredientai
- Krevetės 800 g šviežios, nelukštentos
- Pomidorai 3 vnt.
- Citrinos 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Sviestas 2 valg. š.
- Petražolės 3 valg. š. susmulkintų lapelių
Kaip gaminti
1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, sudėkite krevetes ir kepkite 3–4 min. (kol pasikeis kiautų spalva).
2. Geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį nutarkuokite, iš vaisiaus išspauskite sultis. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Česnakus sugrūskite. Viską sudėkite į keptuvę su krevetėmis, suberkite petražoles ir išmaišykite.
3. Krevetes patiekite karštas su balta duona (labai tinka šviežias prancūziškas batonas).
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita