Ingredientai
- Miltai 250 g rupių
- Kalendros 2 valg. š. smulkintos šviežios
- Aitrioji paprika 1 vnt.
- Vanduo 500 ml
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Gerai išmaišykite miltus, druską ir vandenį. Jei yra galimybė – leiskite tešlai pabrinkti.
2. Į tešlą įmaišykite kalendrą ir smulkiai supjaustytą ankštinį arba čili pipirą.
3. Keptuvėje įkaitinkite riebalus ir kepkite blynus. Kepti geriausiai su lydytu sviestu ghi. Jei jo neturite – su įprastu sviestu arba aliejumi.
4. Valgykite su jogurtu arba čatniu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų