Ingredientai
- Duona 1 vnt. prancūziškas batonas (bagetė)
- Majonezas 1 valg. š. 1 ½
- Garstyčios 1 valg. š. su grūdeliais
- Mocarelos sūris 130 g
- Kumpis 100 g šaltai rūkyto kiaulienos kumpio
- Gražgarstės 1 sauja
- Pomidorai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
- Prancūzišką batoną perpjaukite išilgai per pusę į dvi dalis.
- Majonezą sumaišykite su garstyčiomis. Aptepkite abi batono puses.
- Ant apatinės batono dalies išdėliokite griežinėliais pjaustytą mocarelą.
- Ant mocarelos išdėliokite kumpio riekeles.
- Ant kumpio paskleiskite saujelę šviežių gražgarsčių, o ant jų išdėliokite griežinėliais pjaustytą pomidorą.
- Pabarstykite pomidorą žiupsneliu druskos ir maltais juodaisiais pipirais.
- Užvožkite antrąją batono dalį ir šiek tiek paspauskite delnais. Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Prancūzų