Ingredientai
- Avinžirnių miltai 220 g
- Augalinis pienas 300 ml pvz., avižų
- Linų sėmenys 2 valg. š. maltų
- Ciberžolė 0,5 arbat. š.
- Juodieji pipirai 0,25 arbat. š.
- Aitriosios paprikos milteliai 0,25 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 1 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Miltus sumaišome su prieskoniais, linų sėmenimis, supilame pieną ir viską gerai išmaišome;
2. Vaflinę įkaitiname ir ištepame aliejumi. Kepame vaflius ir skanaujame.
Pastaba: tešlą dar galima paskaninti įvairiomis daržovėmis ir tiekti su jogurto padažu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepiniai, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės