Ingredientai
- Jautiena 500 g malta
- Kiaušiniai 2 vnt. baltymai
- Svogūnai 1 vnt. 1/4 puodelio smulkiai sukapotų
- Salierai 1 vnt. šakniagumbiai 1/4 puodelio smulkiai sutarkuotų
- Pomidorų padažas 1 st. 1/4
- Džiūvėsiai 1 st. 1/4 maltų
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Visus recepte nurodytus produktus, išskyrus mėsą, sudėkite į elektrinio maišiklio indą ir, įjungus mažiausią greitį, sutrinkite.
2. Į paruoštą tyrę sudėkite maltą mėsą ir maišikliu arba rankomis išminkykite vienalytę masę. Suformuokite dailų kepaliuką ir kepkite 180 °C orkaitėje apie 1 val.
3. Šį patiekalą skanu valgyti ir karštą, ir šaltą. Tinka sumuštiniams.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita