Ingredientai
- Vištiena 700 g maltos
- Salierų stiebai 80 g pjaustytų kubeliais
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Migdolų miltai 25 g
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š.
- Svogūnų milteliai 1 arbat. š. arba granulių
- Česnako milteliai 1 arbat. š. arba granulių
- BBQ padažas 30 g
- Svogūnų laiškai 2 valg. š. pagardinimui ir papuošimui
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
2. Keptuvėje 4–5 minutes pakepinkite pjaustytus salierų lapkočius.
3. Visus likusius ingredientus sumaišykite viename dideliame dubenyje, tuomet suberkite pakepintus salierų lapkočius ir dar kartą visą gerai išmaišykite.
4. Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą ar kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepkite apie 60 minučių.
5. Iškepus leiskite „netikram zuikiui“ pailsėti bent 15 minučių prieš jį pjaustant.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Velykos