Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt. biskvitui
- Miltai 4 valg. š. biskvitui
- Cukrus 4 valg. š. biskvitui
- Sviestas 180 g kambario temperatūros; įdarui
- Varškė 180 g desertinės; įdarui
- Kondensuotas pienas 0,5 vnt. indelio saldinto; įdarui
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros, o kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Kiaušinius plakite kartu su cukrumi tol, kol masė padvigubės bei taps itin šviesi ir puri. Tuomet sudėkite miltus ir išmaišykite. Viską gerai išplakite ir vėliau tolygiai paskirstysite paruoštoje skardoje.
3. Kepkite apie 10 minučių.
4. Iškepę biskvitą iškart jį suvyniokite su kepimo popieriumi, ant kurio buvo kepama, bei palikite atvėsti.
5. Kol vėsta – pagaminkite įdarą. Sviestą išsukite iki purumo, sudėkite varškę ir vėl gerai išplakite. Tuo pačiu metu po truputį pilkite kondensuotą pieną ir tolygiai maišykite.
6. Išvyniokite atvėsusį biskvitą ir iš lėto atplėškite nuo kepimo popieriaus. Ištiesinkite jį ir ant viršaus tepkite varškės įdarą. Tuomet, neskubėdami ir per daug nespausdami, suvyniokite biskvitą, išteptą varške, ir įdėkite į šaldytuvą porai valandų. Prieš patiekiant apibarstykite cukraus pudra.