Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 300 g
- Apelsinai 1 vnt.
- Pomidorai 6 vnt. vyšniniai
- Salotos 200 g „Iceberg“
- Sėmenų sėklos: 1 žiupsnelis
- Sūris 1 vnt. mažas gabalėlis
- Padažas:(pikantiško arba kito mėgiamo su majonezu) 2 valg. š.
- Aliejus 40 ml kepimui
Kaip gaminti
- Vištiena supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepinkite aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai paskrus.
- Į lėkštę sudėkite pjaustytųs salotų lapus, vyšninius pomidoriukus, apelsiną.
- Ant viršaus uždėkite keptą paskrudusią vištieną, užberkite tarkuotu sūriu ir pabarstykite sėmenų sėklomis.
- Sūris labai gražiai pasilydo ant šiltos vištienos. Ant salotų užpilame šiek tiek padažo.
Receptą atsiuntė Indrė R.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Mano gardus ruduo“
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita