Ingredientai
- Obuoliai 2 vnt. (dideli)
- Kiaušiniai 1 vnt. (didelis)
- Miltai 2 st.
- Pienas 1 st.
- Cukrus 100 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Obuolius nulupame, supjaustome griežinėliais ir išpjauname viduriukus.
- Kiaušinius išplakame su cukrumi, pienu ir vanile. Sudedame miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius. Užmaišome tešlą.
- Obuolius pavoliojame miltuose, tada pamerkiame į tešlą ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
- Nusunkiame riebalų perteklių ir skanaujame. Skanūs ir karšti, ir atvėsę.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis g-blogas.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Užgavėnės, Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita