Ingredientai
- Burokėliai 2 vnt. virti dideli
- Obuoliai 2 vnt. dideli
- Majonezas 2 valg. š.
- Apelsinai 1 vnt.
- Moliūgo sėklos 2 valg. š.
- Linų sėklos: 1 valg. š.
- Sezamo sėklos 1 valg. š.
- Šalavijai 3 g kelios šakelės jaunų
Kaip gaminti
1. Burokus ir obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.
2. Įberkite keletą kapotų šalavijų lapelių, supilkite apelsino sultis, išmaišykite.
3. Paruoštas salotas išdėliokite į vazeles, dėkite po šaukštą majonezo, užberkite po šaukštelį visų sėklų (geriau jų neskrudinkite, bus sveikiau) ir papuoškite šalavijų šakelėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita