Ingredientai
- Sluoksiuota tešla: (1,5 pakelio - 3 lakštai) 1 vnt.
- Kinkanai: 50 g
- Marcipanai: 200 g
- Sūris 3 valg. š. grietinėlės sūrio
- Cukrus 2 valg. š.
- Obuoliai 2 vnt. 2 - 3 vnt.
- Graikiniai riešutai 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Tešlą atšildykite ir pakočiokite. Kinkanus minutę pavirkite, atvėsinkite ir supjaustykite žiedais.
2. Marcipaną, grietinėlės sūrį ir cukrų išsukite, mase aptepkite tešlos lakštus.
3. Iš obuolių specialiu įrankiu išskobkite šerdis. Obuolius supjaustytkite žiedais ir sudėkite ant sūrio masės, ant jų – kinkanus.
4. Viršų pabarstykite smulkintais riešutais. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 15–18 minučių.
Knyga „Vaisiai“ |
Receptas iš knygos „Vaisiai“