Ingredientai
- Sviestas 240 g tešlai
- Cukrus 4 valg. š. po 2 valg. š. tešlai ir įdarui
- Kiaušiniai 2 vnt. tešlai
- Druska 1 žiupsnelis tešlai
- Kepimo milteliai 4 g tešlai
- Miltai 2 st. tešlai
- Obuoliai 4 vnt. įdarui
- Svarainiai 150 g įdarui
- Pudingas 75 g 1 pakelis įdarui
- Pienas 500 ml šalto - įdarui
- Razinos 2 valg. š. įdarui
- Migdolai 2 valg. š. įdarui
Kaip gaminti
1. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi ir druska iki purumo. Po vieną įmaišykite kiaušinius. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Suminkykite tešlą.
2. Tešla išlipdykite kepimo indą (truputį atidėkite trupiniams) ir valandą palaikykite šaldytuve.
3. Obuolius ir svarainius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite sėklas.
4. Paruoškite pudingą, kaip nurodyta ant pakuotės, atvėsinkite iki drungno ir supilkite į tešlos „krepšelį“.
5. Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu ir nudžiovinkite.
6. Į pudingą susmeikite obuolių ir svarainių skilteles, užtrupinkite likusią tešlą, suberkite razinas ir smulkintus migdolus.
7. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35-40 min.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita