Ingredientai
- Obuoliai 5 kg nuluptų, be sėklalizdžių antaninių
- Moliūgai 2500 g valgomos moliūgo dalies
- Persikai 2500 g nuluptų ir be kaulo
- Cukrus 5 kg „Dansukker“ uogienių cukraus
- Cinamonų lazdelė 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Vaisius ir moliūgą smulkiai sutarkuokite, įpilkite stiklinę vandens. Virkite maišydamos 15 minučių.
2. Suberkite cukrų, įtarkuokite pagal skonį cinamono ir dar virkite apie 15 minučių.
3. Jei valgysite žiemą, supilkite į iškaitintus stiklainius, jei dabar - į karštu vandeniu perlietą moliūgoį dubenį. Kas mėgsta saldžiai, cukraus gali įsiberti daugiau. Recepto autorė skatina pabandyti.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita