Ingredientai
- Cukrus 120 g
- Margarinas 130 g kepinių
- Kiaušiniai 2 vnt. didelių
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Vanilinis cukrus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Miltai 150 g
- Obuoliai 2 vnt. 2 - 3
- „Rududu“ karamelė:(skardinė) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Margariną iki purumo plakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
- Įmuškite kiaušinius. Po truputį įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą.
- Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sumaišykite su „Rududu“.
- Jei „Rududu“ masė per kieta, skardinę įstatykite į karštą vandenį ir palaukite, kol suminkštės.
- Karamelės įdarą paskirstykite ant paruoštos pyrago tešlos.
- Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite apie pusvalandį.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita