Ingredientai
- Citrinos 1 vnt. sultys
- Obuoliai 7 vnt. 7-8 nulupti ir išvalyti
- Cukrus 2 st.
- Šampanas 1 st.
- Vanduo 1 st.
Kaip gaminti
1. Obuolius sudėkite į smulkintuvą, sumalkite į tyrę, supilkite i puodą, užpilkite stikline vandens ir pavirkite porą minučių.
2. Tada supilkite cukrų, išmaišykite ir vėl pavirkite, bet neužvirinkite.
3. Nukelkite nuo ugnies, supilkite citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišykite ir dėkite į šaldiklį, kol sušals.
Receptą atsiuntė Jolanta Muniuvienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita