Ingredientai
- Miltai 2 st.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Obuoliai 4 vnt.
- Sviestas 100 g
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Soda 0,5 arbat. š.
- Cukrus 5 valg. š.
Kaip gaminti
1. Iš miltų, kiaušinių ir sodos išminkykite tešlą ir ją plonai iškočiokite.
2. Ant tešlos išdėliokite skiltelėmis pjaustytus obuolius, apiberkite cukrumi ir cinamonu, uždėkite šiek tiek sviesto ir viską uždenkite tešla.
3. Tuomet vėl dėliokite obuolius, apiberkite cukrumi, cinamonu, uždėkite sviesto... Taip kartokite tiek kartų, kiek norite turėti sluoksnių, viršuje palikdami tešla nedengtus obuolius.
4. Desertą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, o jam iškepus darsyk apibarstykite cukrumi.