Ingredientai
- Obuoliai 500 g
- Cukrus 80 g
- Cinamonas 20 g 1 pakelis malto
- Sviestas 80 g
- Miltai 250 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Iš miltų, kiaušinio, šilto vandens, sviesto ir trupučio druskos suminkykite tešlą.
2. Paruoškite obuolius. Nulupkite odeles, supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su cukrumi ir cinamonu.
3. Tešlą kočiokite, kol ji taps plona. Apšlakstykite tešlos paplotį citrinos sultimis. Suberkite ant viršaus obuolius ir susukite į vyniotinį. Kraštus suspauskite, kad obuoliai neišbyrėtų ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita