Ingredientai
- Kiaušiniai 6 vnt.
- Sūris 125 g tarkuoto
- Porai 50 g
- Pienas 100 ml
- Špinatai 150 g
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Druska 0,3 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Svogūnų laiškai 7 vnt.
Kaip gaminti
1. Porus ir svogūnų laiškus supjaustykite, tuomet viską kelias minutes patroškinkite keptuvėje su lašeliu alyvuogių aliejaus.
2. Kiaušinius ir pieną išplakite bei pagardinkite prieskoniais.
3. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite jį kartu su porais, smulkintais špinatais ir svogūnų laiškais į kiaušinių plakinį.
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, supilkite paruoštą mišinį ir pakepinkite apie 5 minutes. Omletą pašaukite į įkaitintą orkaitę bei kepkite tol, kol susiformuos auksinė plutelė.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams