Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Avinžirniai 500 g (konservuoti)
- Česnakai 2 skiltelės (smulkintos)
- Pipirai 1 žiupsnelis (raudonieji)
- Brokoliniai kopūstai 250 g (rabe, pajustyti 2,5 cm gabaliukais)
- Vištienos sultinys 3 st. (neriebus)
- Makaronai 4 st. (virtų karštų ausyčių formos makaronų)
- Druska 1 žiupsnelis
- Parmezano sūris 30 g (tarkuotas)
Kaip gaminti
- Pakaitinkite aliejų troškintuve ant vidutinio stiprumo ugnies; įdėkite avinžirnius ir kepinkite 2 minutes, arba kol pradės ruduoti. Pridėkite česnako bei smulkintų raudonųjų pipirų ir kepinkite 30 sekundžių.
- Įdėkite į troškintuvą brokolius rabe ir supilkite vištienos sultinį. Užvirinkite ir virkite 3 minutes arba kol brokoliai taps traškūs.
- Įmaišykite karštus makaronus ir druską; virkite 2 minutes arba kol visi ingredientai sušils.
- Padalinkite į 4 lygias dalis, sudėkite į dubenėlius ir pabarstykite parmezano sūriu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai