Ingredientai
- Salierai 1 vnt. gumbas
- Morkos 2 vnt.
- Petražolės 1 vnt. šaknis
- Svogūnai 1 vnt.
- Imbieras 1 vnt. gabalėlis šaknies
- Laurų lapai 2 vnt.
- Kajeno paprikos milteliai: 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis Himalajų arba jūros druskos
- Vanduo 2 l
Kaip gaminti
- Visas išvardintas daržoves bei imbiero šaknį nulupkite ir sutarkuokite smulkesne tarka. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Užvirkite apie 2 litrus vandens ir suberkite smulkintas daržoves, imbierą, svogūną, įmeskite laurų lapelius. Virkite, kol daržovės suminkštės.
- Į išvirtą sriubą įberkite truputį kajeno paprikos miltelių, pasūdykite (dar geriau išvis nesūdyti). Valgykite ataušusią.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita