Ingredientai
- Varškės sūris 1 vnt. 22 proc. riebumo
- Česnakai 2 skiltelės
- Provanso žolelių prieskoniai 1 arbat. š. 0,5
- Druska 1 žiupsnelis
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. ¼ maltų
- Aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Sutraiškykite česnako skilteles. Ant jų užbarstykite druskos, maltos aitriosios paprikos, žolelių. Išmaišykite.
- Šiuo mišiniu įtrinkite sūrį ir dėkite jį į maišelį.
- Palaikykite sūrį valandą šaldytuve.
- Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.
- Skardą išklokite kepimo popieriumi, išteptu aliejumi.
- Kepkite sūrį apie 50 min., kol dailiai apskrus.
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita