Ingredientai
- Salierai 100 g lapkočių
- Pupos: (šviežios arba šaldytos) 100 g
- Aliejus 2 valg. š.
- Kumpis 150 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Nuo pupų nulupkite luobeles, salierų lapkočius nuplaukite.
2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite supjaustytus salierų lapkočius, pupas ir kumpį.
3. Kumpį su salierais sudėkiteį du karščiui atsparius gilius indelius, įmuškite po kiaušinį, pabarstyti pipirais (galima – ir druska). Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita