Ingredientai
- Makaronai 125 g 1 pakuotė (125 g) SANTA MARIA ryžių makaronų
- Aliejus 2 valg. š.
- Vištiena 400 g filė supjaustytos juostelėmis
- Kopūstai 300 g smulkiai supjaustyto
- Morkos 1 vnt. nedidelės, smulkiai supjaustytos šiaudeliais
- Kiaušiniai 1 vnt. išplakto
- Padažas:(½ but. SANTA MARIA WOK padažo PAD THAI) 1 vnt.
- Žemės riešutai 100 g susmulkintų
Kaip gaminti
- Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
- Įkaitintoje keptuvėje apkepkite vištienos filė juosteles.
- Sudėkite supjaustytus kopūstus bei morkas ir kepkite 1–2 minutes labai karštoje WOK paprastoje keptuvėje.
- Padarykite keptuvėje vietos ir maišydami iškepkite suplaktą kiaušinį.
- Stambiai supjaustykite makaronus ir sudėkite prie daržovių bei mėsos, įpilkite 1 buteliuką (žr. žymę ant buteliuko etiketės) WOK padažo PAD THAI ir greitai maišydami pakaitinkite.
- Sudėkite susmulkintus žemės riešutus ir išmaišę patiekite.
Patarimas! Papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais ir kalendromis. Vištienos filė galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu maltos vištienos – patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištienos filė.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai, Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita