Ingredientai
- Svogūnai 1 st. smulkiai pjaustyti
- Spanguolės 600 g
- Apelsinai 3 vnt. 1,5 stiklinės sulčių
- Citrinos 1 vnt. trečdalis stiklinės sulčių
- Cukrus 400 g
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis kvapieji
- Saliero šaknies milteliai: 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Svogūnus išvirkite su spanguolėmis ir apelsinų sultimis.
- Masę pertrinkite per sietelį ir sukrėskite atgal į puodą.
- Supilkite citrinos sultis, suberkite cukrų, pagal skonį įberkite cinamono, kvapiųjų pipirų grūdelių, saliero šaknies miltelių, druskos ir pipirų.
- Masę ant mažos ugnies maišydama virkite apie 15–20 min., kol sutirštės.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita