Ingredientai
- Špinatai 500 g
- Sūris 250 g kaimiškas
- Druska 2 arbat. š.
- Aitrioji paprika 5 g smulkinta
- Juodieji pipirai 5 g
- Pienas 100 ml
- Grietinė 2 arbat. š.
- Pomidorų pasta: 4 arbat. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Sviestas 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Supjaustykite špinatus ir juos išvirkite. Nupilkite vandenį, sumalkite šnipatus.
- Pašildykite keptuvę, pakepinkite svogūną, kol jis taps tamsios aukso spalvos.
- Įdėkite pomidorų pastą, druską, pipirus ir aitriąją papriką į keptuvę. Įdėkite šnipatų piurė į mišinį.
- Palikite keptuvę ant didelės ugnies 1-2 minutėm.
- Supjaustykite sūrį gabaliukais ir įdėkite į keptuvę.
- Įpilkite pusę stiklinės pieno ir nesustodami maišykite pusę minutės. Įdėkite grietinės. Skanu su duona.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų