Ingredientai
- Duona 2 vnt. fokačija (2 gabalėliai itališkos duonos)
- Parmos kumpis 2 vnt. nemažos juostelės (gali būti ir kitoks kumpis)
- Mocarelos sūris 2 riekės
- Pesto padažas 2 valg. š.
- Sūris 40 g tarkuoto parmezano
- Salotos 2 vnt. keli karpytų salotų lapeliai
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis šviežiai maltų
- Raudonėliai 1 arbat. š. džiovintų, pagal skonį
Kaip gaminti
1. Duonos trikampėlius šiek tiek įpjaukite, kad tilptų įdaras, bet duona neišsižiotų, tada į vidų tepkite pesto padažo, klokite kumpio riekeles, raudonėliais įtrintus, druska ir pipirais pabarstytus mocarelos gabalėlius, galiausiai gausiai berkite parmezano ir suvožkite.
2. Paruoštą paninį kepkite gerai įkaitintoje sumuštinių keptuvėje arba ant grotelių orkaitėje ne ilgiau nei 5 min., kol duona dailiai apskrus, o sūris išsilydys. Sumuštinį tiekite su salotų lapeliais.
Plačiau skaitykite: Kulinarijos pamokėlė, ruošiame paninį
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų