Ingredientai
- Įvairios uogos: 1 l
- Cukrus 1 arbat. š. „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
- Sirupas 100 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
- Miltai 90 g
- Cinamonas 1 arbat. š. malto
- Avižiniai dribsniai 80 g
- Sviestas 100 g minkšto, kambario temperatūros
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
- Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
- Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius.
- Į rupią masę įmaišykite sviestą.
- Tolygiai paskleiskite ant uogų. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
- Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu (žr. tartalečių receptą).
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita