Ingredientai
- Paprikos 2500 g saldžiųjų
- Vanduo 1 l marinatui
- Actas 100 ml marinatui
- Medus 50 g marinatui
- Aliejus 250 ml marinatui
- Druska 1 valg. š. marinatui
Kaip gaminti
- Paprikas nuplaukite, išvalykite ir supjaustykite.
- Visus marinatui pasiruošti skirtus produktus supilkite į puodą, užkaitinkite ir virkite dešimt minučių.
- Suberkite paprikas, išmaišykite ir virkite, kol daržovės pašviesės.
- Išgriebkite paprikas ir sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite marinatu ir sandariai užsukite.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita