Ingredientai
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt.
- Miltai 100 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Miltus, kiaušinius, aliejų ir prieskonius sumaišykite iki vientisos masės. Jei ji per tiršta, įpilkite vandens.
- Papriką supjaustykite griežinėliais, pamirkykite juos paruoštoje miltų masėje ir dėkite į puodą su aliejumi, kols griežinėliai apskrus.
- Į tešlą gali būti vyniojama ir virta bei griežinėliais supjaustyta paprika.
- Apskrudintus griežinėlius tiekite su majonezu, pomidorų padažu ar pagamintu česnakų padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita