Ingredientai
- Paprikos 1 vnt. stiklainėlis (450 g) keptų marinuotų paprikų
- Mocarelos sūris 2 vnt. rutuliukai arba varškė
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Čiobreliai 1 žiupsnelis švieži
- Aliejus 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Paprikas nusausinkite ir sudėkite į kepimo skardelę. Ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą mocarelą, užbarstykite druskos, uždėkite plonai pjaustyto svogūno ir keletą šakelių čiobrelių, apšlakstykite aliejumi.
2. Apkepėlę dėkite į įkaitintą iki 230 laipsnių (pasirinkite keptuvo su ventiliatoriumi režimą) orkaitę ir kepkite 10–15 minučių.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Apkepai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita