Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Cukrus 100 g
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Pienas 120 ml
- Varškė 200 g pusriebė
- Miltai 6 valg. š.
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su paprastu ir vaniliniu cukrumi.
2. Varškę atskirai pertrinkite ir sudėkite į kiaušinius. Gerai išmaišykite.
3. Supilkite pieną ir vėl išmaišykite. Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės.
4. Kepkite įkaitintoje keptuvėje aliejuje.
Patiekti galima su grietine, uogiene ar jogurtu. Skanaus :)
Recepto autorė Rasa Buklytė
! Šio recepto nuotrauka nėra autentiška.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita