Ingredientai
- Vištiena 300 g ar kalakutienos - krūtinėlės
- Salotos 300 g Pekino arba bet kokių kietesnių salotų
- Persikai 300 g konservuotų
- Saulėgrąžos 200 g
- Prieskoniai paukštienai 1 žiupsnelis
- Majonezas 100 g
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Paukštienos krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, užberkite prieskonių, šiek tiek druskos ir kepkite (geriausia kepti visiškai be aliejaus).
2. Kai mėsytė apskrus, suberkite saulėgrąžas ir viską kartu pakepinkite.
3. Tuomet belieka supjaustyti salotas, persikus ir visus ingredientus sumaišyti su majonezu.
Skaniausia mišrainė būna, kai šiek pastovi šaldytuve. Lengva ir subtilaus skonio mišrainė.
Sveika ir skanu!
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita