Ingredientai
- Kiaušiniai 5 vnt. baltymai tešlai
- Cukrus 1 st. tešlai
- Vanilinis cukrus 16 g tešlai
- Actas 1 arbat. š. tešlai
- Kukurūzų krakmolas (tešlai) 2 arbat. š.
- Grietinėlė 250 ml purškiamos, įdarui
- Greipfrutai 1 vnt. įdarui
- Apelsinai 1 vnt. įdarui
- Bananai 1 vnt. įdarui
- Kiviai 1 vnt. įdarui
- Mangas 1 vnt. įdarui
- Karambola (įdarui) 1 vnt.
- Vyšnių likeris (įdarui) 1 valg. š.
- Džemas 8 valg. š. aviečių, įdarui
Kaip gaminti
1. Į plakamus baltymus po truputį suberti cukrų, vanilinį cukrų, supilti actą ir galiausiai suberti krakmolą.
2. Masę sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą torto formą. Viduryje padaryti gana gilią įdubą. 130ºC karštumo orkaitėje kepti 60–70 min.
3. Paruošti įdarą: džemą sumaišyti su likeriu, vaisius nulupti ir supjaustyti.
4. Torto pagrindą aptepti džemu, apipurkšti grietinėle ir išdėlioti vaisius.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita