Ingredientai
- Perlinės kruopos 250 g
- Pievagrybiai 200 g
- Morkos 200 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Aliejus 3 valg. š.
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Pievagrybius nuplaukite, nuskalaukite ir smulkiai supjaustykite.
2. Morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite, o svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pievagrybius ir daržoves atskirai apkepkite.
3. Kruopas perrinkite, nuplaukite ir suberkite į gilią keptuvę. Užpilkite verdančiu vandeniu, leiskite išbrinkti ir išvirkite ant silpnos ugnies.
4. Tuomet sumaišykite grybus, daržoves ir košę bei patiekite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Košės
- Rengiu šventę: Užgavėnės