Ingredientai
- Perlinės kruopos 500 g virtų
- Cukinijos 1 vnt. nedidelė
- Pomidorai 2 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Aliejus 3 arbat. š. šlakelis
- Mėtos 5 g kelios šakelės
- Vanduo 1 st.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, cukiniją ir svogūną kubeliais.
2. Įkaitintame aliejuje porą minučių pakepinkite svogūną, tada sudėkite ir pomidorus su cukinijomis, ant mažos ugnies kepkite apie 10 min.
3. Įmaišykite kruopas, supilkite vandenį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir patroškinkite dar 10 min. Paruoštą troškinį dėkite į dubenėlius, papuoškite šviežiomis mėtomis. Labai skanu su pomidorų padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita