Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 500 g tinka ir mielinė ir bemielė - geriausia pirkti penkių lakštų pakelį
- Persikai 1 vnt. indelis - konservuotų
- Varškė 180 g
- Miltelinis cukrus 3 valg. š. 3-4
- Maskarponės sūris 100 g
- Barstomos karamelės 1 žiupsnelis
- Apelsinai 1 vnt. pagal skonį apelsinų žievelės ar citrinų sulčių
Kaip gaminti
1. Kiekvieną tešlos lakštą padalinkite į 2 dalis ir tokiu būdu bus galima iškloti 10-ies keksiukų formelių dugnus. Tešlą reikia prispausti prie kraštelių, o jos perteklių tiesiog nugnybti ties formelių viršumi.
2. 180 °C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių kepkite sluoksniuotos tešlos krepšelius, kol jie švelniai apskrus.
3. Tuo metu varškę išsukite su maskarponės sūriu, milteliniu cukrumi ir pagardinkite citrinų sultimis. Jei kremas per tirštas, galite įpilti šiek tiek konservuotų persikų sirupo.
4. Iškepus krepšeliams, į jų vidų dėkite varškės kremą, ant viršaus persiko puselę ir apibarstykite karamele.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita