Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota mielinė tešla 1 vnt. Pakuotė
- Sūris 40 g tarkuoto brandinto
- Pomidorai 4 vnt. ir 100 g konservuotų pomidorų be odelių
- Mocarelos sūris 200 g
- Svogūnai 1 vnt. baltasis
- Alyvuogės 100 g juodųjų, žaliųjų
- Bazilikai 1 arbat. š. pagal skonį
- Raudonėliai 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Tešlą atšildykite, bet nekočiokite. Tada formele išspauskite norimo dydžio apskritimus ir juose padarykite po nedidelę duobutę.
2. Į ją krėskite šakute sutrintų pomidoriukų, berkite po truputį tarkuoto sūrio, alyvuogių, dėkite gerai nuvarvintos smulkintos mocarelos, berkite džiovintų bazilikų.
3. Pomidorus nuplaukite, galus įpjaukite, odeles nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite.
4. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, išdėliokite ant mini picų, ant viršaus berkite kapoto svogūno.
5. Picas apsibarstykite džiovintais raudonėliais ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Tiekite su šviežiais bazilikų lapeliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita