Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 250 g
- Pomidorų padažas 4 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Sūris 100 g
- Alyvuogės 50 g juodosios, be kauliukų
- Paprikos 50 g
- Cukinijos 50 g
- Pomidorai 1 vnt.
- Svogūnai 50 g
- Pievagrybiai 50 g
- Bazilikai 1 arbat. š. malti ir džiovinti arba picos prieskonių mišinys
Kaip gaminti
1. Atšildykite tešlos lakštus, patieskite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite plonai alyvuogių aliejumi, tada pomidorų padažu.
2. Pirmiausia užbarstykite tarkuotą sūrį, tada dėliokite likusius produktus.
3. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol tešla gražiai pakils ir apskrus. Išėmę iš orkaitės apibarstykite prieskoniais (bazilikais arba picos prieskonių mišiniu).
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų