Ingredientai
- Avokadai 4 vnt. gerai prinokusių
- Pienas 400 ml 400 - 500 - natūralaus
- Cukrus 200 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
- Citrinos 1 vnt. nutarkuotos žievelės ir sulčių
- Žalioji citrina 1 vnt. nutarkuotos žievelės ir sulčių
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š. „Dansukker“ su natūralia vanile
Kaip gaminti
- Į dubenį supilkite citrinų sultis, suberkite žieveles, cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Viską išmaišykite.
- Maišydami užvirinkite ant nesmarkios ugnies ir dar pakaitinkite, iki ištirps cukranendrių cukrus.
- Dubenį nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.
- Avokadų minkštimą sudėkite į plakti skirtą indą, supilkite ir pasigamintą sirupą bei pieną.
- Viską gerai išplakite, iškart supilkite į formeles ir sudėkite į šaldiklį.
- Kai ledai apstengs, įsmeikite į juos medinius pagaliukus arba vienkartinius medinius įrankius.
- Tada vėl sudėkite į šaldiklį.
- Kai norėsite išimti ledus iš formelių, šias trumpam įmerkite į šiltą vandenį.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita