Ingredientai
- Pievagrybiai 500 g geriau didesni arba skirti griliui
- Citrinos 1 vnt. pusė
- Sezamų aliejus 60 ml
- Aitriųjų paprikų prieskoniai 4 g
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Čiobreliai 1 arbat. š. džiovintų, pagal skonį
- Krapai 1 arbat. š. pagal skonį
- Mocarelos sūris 120 g
- Migdolai 50 g
Kaip gaminti
1. Pievagrybius pamarinuokite 1-2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.
2. Tuomet išskobkite pievagrybių vidų ir dėkite įdarą - tarkuotą mocarelos sūrį, maltus migdolų riešutus, druską, pipirus, krapus).
3. Įdarytus grybus sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite grilyje.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita