Ingredientai
- Pievagrybiai 10 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. raudona
- Morkos 1 vnt. nedidelė
- Sūris 50 g fermentinis
- Aliejus 50 ml
Kaip gaminti
1. Pievagrybių galvutes nuvalykite, iš vidaus išpjaukite kotelių likučius ir grybų galvutes išplaukite pasūdytu vandeniu.
2. Svogūną, papriką ir morką smulkiai supjaustykite ir pakepkite aliejuje. Šia daržovių mase įdarykite pievagrybius, ant viršaus užtarkuokite fermentinio sūrio ir sudėję į skardą 10 min. kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.
3. Kai sūris išsilydys, išimkite iš orkaitės, sudėkite į lėkštę, išklotą salotų lapais ir papuoškite žalumynais.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita